آیکن منبع

افزونه موضوعات ویژه و پرتابل 2.17.0

دسترسی لازم را برای دانلود ندارید
  • شروع کننده موضوع H4M3D
  • تاریخ شروع

وطن وب هاست


Cr0w

کاربر
عضویت
8/19/15
ارسال ها
130
لایک ها
64
مدت آنلاین
0
#3
سلام این افزونه نیاز به راستچین سازی داره ؟ از دوستان کسی انجام داده اگر داره کد هاشو بزاره .
 

mr.m0hamm4d

عاقا محمد :)
کاربر
عضویت
8/8/15
ارسال ها
359
لایک ها
355
مدت آنلاین
0
#4
سلام این افزونه نیاز به راستچین سازی داره ؟ از دوستان کسی انجام داده اگر داره کد هاشو بزاره .
خیر نیازی به راست چین کردن نداره.
 

H4M3D

مدیر کل
عضویت
8/7/15
ارسال ها
2,916
لایک ها
4,923
مدت آنلاین
1d 15h 57m
#5
راست چین نمیخواد
 

Cr0w

کاربر
عضویت
8/19/15
ارسال ها
130
لایک ها
64
مدت آنلاین
0
#6
عرض ادب . نیاز داشت که بنده راستچین کردم

گفتم شاید دوستان اماده داشته باشند . سریع تر تغییرات و اعمال کنم .

کلا ساختار قالب این افزونه با رکت مشکل داره و خراب میشه ;)
 

mr.m0hamm4d

عاقا محمد :)
کاربر
عضویت
8/8/15
ارسال ها
359
لایک ها
355
مدت آنلاین
0
#7
عرض ادب . نیاز داشت که بنده راستچین کردم

گفتم شاید دوستان اماده داشته باشند . سریع تر تغییرات و اعمال کنم .

کلا ساختار قالب این افزونه با رکت مشکل داره و خراب میشه ;)
خیر مشکلی نداره عزیزم. بنده خودم تست کردم.
شما نمونه خراب بدید بنده ببینم :)
 

msmo

کاربر
عضویت
8/27/15
ارسال ها
64
لایک ها
29
مدت آنلاین
11m
وب سایت
www.sunflowermag.com
#8
دوستان، ممنون برای این افزونه خوب و کاربردی، فقط یه سؤال، نمیشه اسلایدر این افزونه رو منتقل کنیم به زیر navigation bar عایا؟
آخه نمیخوام کنار سایدبار قرار بگیره، میخوام بالاش بره، زیر هدر...:oops:
 

H4M3D

مدیر کل
عضویت
8/7/15
ارسال ها
2,916
لایک ها
4,923
مدت آنلاین
1d 15h 57m
#9
کدش اینجاست /admin.php?template-modifications/42/edit
 

msmo

کاربر
عضویت
8/27/15
ارسال ها
64
لایک ها
29
مدت آنلاین
11m
وب سایت
www.sunflowermag.com
#10
آقا حامد برا من 42، editor هست، میشه بگید کدوم عنوانُ توی template-modification انتخاب کردید؟:rolleyes:
 

H4M3D

مدیر کل
عضویت
8/7/15
ارسال ها
2,916
لایک ها
4,923
مدت آنلاین
1d 15h 57m
#11
msmo msmo ,
کد
 forum_list Add slider and featured threads block to the forum list
 

amin

کاربر
عضویت
2/15/16
ارسال ها
21
لایک ها
4
مدت آنلاین
0
#12
ببخشید چطور میشه این پست رو مثه پارس فرو زیر آخرین ارسالات برد ؟ کدشو کجا باید وارد کرد ؟
ممنون میشم توضیح بدید .
 

H4M3D

مدیر کل
عضویت
8/7/15
ارسال ها
2,916
لایک ها
4,923
مدت آنلاین
1d 15h 57m
#13
 
لایک ها amin

H4M3D

مدیر کل
عضویت
8/7/15
ارسال ها
2,916
لایک ها
4,923
مدت آنلاین
1d 15h 57m
#15
این کار رو باید انجام بدی تا بیاد
 
لایک ها amin

soltancs

کاربر
عضویت
8/14/15
ارسال ها
72
لایک ها
15
مدت آنلاین
36m
محل سکونت
شهریار
وب سایت
parsgrand.com
#17
هرگاه مطلبی از پرتابل رو باز میکنم یا کاربری مطلب رو باز میکنه این خطا در سرور ایجاد میشه

ErrorException: Undefined index: message - library/EWRporta2/Model/Articles.php:299
#0 /home/parsskyc/public_html/ogcs.ir/library/EWRporta2/Model/Articles.php(299): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/parsskyc/...', 299, Array)
#1 /home/parsskyc/public_html/ogcs.ir/library/EWRporta2/Model/Articles.php(478): EWRporta2_Model_Articles->parseArticleIcon(Array)
#2 /home/parsskyc/public_html/ogcs.ir/library/EWRporta2/ControllerPublic/Thread.php(12): EWRporta2_Model_Articles->getArticleByThreadIdOrAuto(12)
#3 /home/parsskyc/public_html/ogcs.ir/library/Andy/SimilarThreads/ControllerPublic/Thread.php(12): EWRporta2_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
#4 /home/parsskyc/public_html/ogcs.ir/library/XenForo/FrontController.php(351): Andy_SimilarThreads_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
#5 /home/parsskyc/public_html/ogcs.ir/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#6 /home/parsskyc/public_html/ogcs.ir/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#7 {main}
البته من از افزونه ewporta2 استفاده میکنم.


سوال دیگه هم دارم که چطور میشه مطالب صفحه اصلی پرتابل رو دو ستونه کرد. ( با وجود طولانی بودن متن)
 

H4M3D

مدیر کل
عضویت
8/7/15
ارسال ها
2,916
لایک ها
4,923
مدت آنلاین
1d 15h 57m
#18
با افزونه موضوعات مشابه مشکل داره ، موشوعات مشابه نسخه چنده؟
 

soltancs

کاربر
عضویت
8/14/15
ارسال ها
72
لایک ها
15
مدت آنلاین
36m
محل سکونت
شهریار
وب سایت
parsgrand.com
#19
نسخه 4.1 .
افزونه موضوعات مشابه رو غیر فعال کردم اما ارور مجدد اومد.
 

soltancs

کاربر
عضویت
8/14/15
ارسال ها
72
لایک ها
15
مدت آنلاین
36m
محل سکونت
شهریار
وب سایت
parsgrand.com
#20
اروری که گفتم به خاطر تنظیمات داخل افزونه بود
داخل option portal تمامی تیک های enable wigate framework را غیر فعال کنید
اگر باز هم خطا سرور مشاهده شد بقیه تنظیمات رو هم بررسی کنید.
 
بالا