بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه زنفورو را از این لینک دریافت نماید.
بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه فارسی ساز را از این لینک دریافت نماید.

افزونه درگاه پرداخت زرين پال براي زنفرو 1.0.3

افزودن زرين پال بعنوان درگاه پرداخت در زنفرو

  1. scriptbuy

    scriptbuy کاربر

    ارسال ها:
    77
    تشکر شده:
    37
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام
    پس از نصب افزونه و قرار دادن مرچنت کد به بخش ساخت ارتقا کاربری میرم پس از پر کردن بخش های لازم دخیره رو میزنم این خطا رو میاره :
    کد:
    public_html/library/bdPaygateZarinPal/Processor.php on line 4
     
  2. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,121
    تشکر شده:
    1,832
    امتیاز دستاورد:
    113

    پیوست ها:

    scriptbuy از این پست تشکر کرده است.
  3. scriptbuy

    scriptbuy کاربر

    ارسال ها:
    77
    تشکر شده:
    37
    امتیاز دستاورد:
    18
    همینی که تازه پیوست کردید رو نصب کردم بعد اومدم زرین پال رو نصب کنم گفت از قبل افزونه نصب هست میخواهید استفاده کنید از صفحه به روزرسانی استفاده کنید..رفتم افزونه زرین پال رو برای افزونه اولی به روزرسانی زدم چیزی نشد....ینی اون قسمت که مرچنت کد زرین پال رو اضافه کنی نیومد...اون خطا رفع شده ولی بخش کد زرین پال نیست
     
  4. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,121
    تشکر شده:
    1,832
    امتیاز دستاورد:
    113
    زرین پال رو پاک کنید از نو نصب کنید
     
    scriptbuy از این پست تشکر کرده است.
  5. Mosi360

    Mosi360 کاربر

    ارسال ها:
    92
    تشکر شده:
    18
    امتیاز دستاورد:
    8
    خطا
    Callback bdPaygateZarinPal_Listener::file_health_check is invalid (کلاس نامعتبر است).

    مشکل از چیه؟
     
  6. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,121
    تشکر شده:
    1,832
    امتیاز دستاورد:
    113

    پیوست ها:

    • zarinpal.zip
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 9.1
      نمایش ها:
      6
    Mosi360 از این پست تشکر کرده است.
  7. Mosi360

    Mosi360 کاربر

    ارسال ها:
    92
    تشکر شده:
    18
    امتیاز دستاورد:
    8
  8. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,121
    تشکر شده:
    1,832
    امتیاز دستاورد:
    113
    حالت خوبه گفتی این کار میکنه منم لینک کار کردنش رو دادم :aiwan_light_umnik2:
     
  9. Mosi360

    Mosi360 کاربر

    ارسال ها:
    92
    تشکر شده:
    18
    امتیاز دستاورد:
    8
    کسی راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  10. Mosi360

    Mosi360 کاربر

    ارسال ها:
    92
    تشکر شده:
    18
    امتیاز دستاورد:
    8
    روش نصبش من نصب کردم ما نمایش داده نشد
     
  11. Mosi360

    Mosi360 کاربر

    ارسال ها:
    92
    تشکر شده:
    18
    امتیاز دستاورد:
    8
    یک نفر راهنمایی کنه ممنون میشم
     
  12. HossEiN

    HossEiN کاربر

    ارسال ها:
    23
    تشکر شده:
    11
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام.
    قبل از اينكه زرين پال سايتش رو به روز و تغيير شكل بده تو بعضي امكانات پنل كاربري, كاربر ميتونست با يه سري كد هاي از پيش اماده شده ( اسان پرداخت) تو هر قسمت از سايتش يه فرم پرداخت انلاين بسازه كه توسط خوده مشتري وارد بشه مقدار مبلغ.
    ولي از زماني كه تغيير شكل دادن تو سايت ديگه اون كد هاي اسان پرداخت و مرچنت كد از كار افتادن هر اسكريپتي كه دانلود ميكنيم از ازمايشگاه زرين پال سودي نداره و چرته.
    به پشتيباني هم كه اطلاع ميديم بجاي حل مشكل ما راه ديگري جلوي ما ميذارن و اون امكان جديدي كه توي پنل زرين پال هست كه پكيج و قيمت وارد ميكنيم براش يه لينك ميسازه رو نشون ما ميدن.
    اما اين براي فروشگاه شايد بكار بياد كه همه چيز از پيش تعريف شده هست .
    .
    حالا من ميخواستم ببينم عايا امكانش هست توسط اين افزونه يا افزونه ي ديگه اي يه فرم ايجاد بشه كه مقدار مبلغ رو براي پرداخت , پرداخت كننده وجه به صورت دلخواه وارد كنه و بعد روي پرداخت كليك كنه ؟
    فرم هايي كه تو ازمايشگاه زرين پال ميذارن همه قديمي هست و اون فرم ها با مرچنت كد كار ميكردن كه الان از كار افتاده اين روش و فقط ميشه از پنل پكيج هاي اماده پيشفرض ساخت
     
  13. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,121
    تشکر شده:
    1,832
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام زرین پال نمیشه مبلغ رو اختیازی وارد کرد جهان پی مرحوم می شد. اما افزونه هست که بشه دونیت کرد اتفاقا با زرین پال هم هماهنگه اما فعلا نال شدش نیست
     
    HossEiN از این پست تشکر کرده است.
  14. parsmags

    parsmags کاربر

    ارسال ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    Server Error
    Error Code is : -3 (-3)

    1. bdPaygateZarinPal_Helper::requestPayment() in bdPaygateZarinPal/XenForo/ControllerPublic/Misc.php at line 20
    2. bdPaygateZarinPal_XenForo_ControllerPublic_Misc->actionZARINPAL() in XenForo/FrontController.php at line 351
    3. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    4. XenForo_FrontController->run() in /home/*****/public_html/main/index.php at line 13
    سلام
    این مشکل از چیه؟
     
  15. soltancs

    soltancs کاربر

    ارسال ها:
    50
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    8
    افزونه رو نصب و فعال کردم . افزونه مورد نیازش هم نصب شد و مرچنت در بخش ارتقا کاربری قرار داده شد.
    اما هنگامی که روی خرید کلیک میشه فایل دانلود میشه و صفحه ای برای پرداخت نمیاد.
     
  16. farshid

    farshid کاربر

    ارسال ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام، متاسفانه من هم این مشکل رو دارم که کیف پول رو فعال کنم با همین افزونه bd banking منتهی نتونستم آموزش رو هیچ جای انجمن پیدا کنم! میشه لطفا راهنمایی کنید؟
    افزونه هایی که نصب هستن:
    bd banking
    bd paygate
    bd paygate zarinpal

    ممنون
     
  17. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,121
    تشکر شده:
    1,832
    امتیاز دستاورد:
    113
    farshid از این پست تشکر کرده است.
  18. farshid

    farshid کاربر

    ارسال ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    خب من این کار رو کردم اما جایی نمیبینم که بتونم کد مرچنت رو وارد کنم و متصل بشه به درگاه پرداخت! باید توی تنظیمات اصلی انجمن باشه دیگه؟
     
  19. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,121
    تشکر شده:
    1,832
    امتیاز دستاورد:
    113
    کنترل پنل تب کاربران>ارتقاء کاربری>ZarinPal Merchant>ذخیره
     
    farshid از این پست تشکر کرده است.
  20. jilbarpeterson

    jilbarpeterson کاربر

    ارسال ها:
    15
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    3
    با سلام
    دوستان بنده افزونه رو فعال کردم و همه چی درست هست ولی وقتی برای خرید کلیک می کنی صفحه ای که باز میشه سفید و ریدراکت نمیشه به صفحه زرین پال
    نسخه زرین پال بنده 1.2 هست به نظرتون مشکل از چی متونه باشه
    مرسی