درگاه پرداخت زرين پال براي زنفرو

افزونه 1 درگاه پرداخت زرين پال براي زنفرو 1.0.3

دسترسی لازم را برای دانلود ندارید

scriptbuy

کاربر
#21
سلام
پس از نصب افزونه و قرار دادن مرچنت کد به بخش ساخت ارتقا کاربری میرم پس از پر کردن بخش های لازم دخیره رو میزنم این خطا رو میاره :
کد
public_html/library/bdPaygateZarinPal/Processor.php on line 4
 

scriptbuy

کاربر
#23
@scriptbuy, سلام پاکش کنید اول این افزونه ای رو که پیوست کردم نصب کنید بعد اینو
همینی که تازه پیوست کردید رو نصب کردم بعد اومدم زرین پال رو نصب کنم گفت از قبل افزونه نصب هست میخواهید استفاده کنید از صفحه به روزرسانی استفاده کنید..رفتم افزونه زرین پال رو برای افزونه اولی به روزرسانی زدم چیزی نشد....ینی اون قسمت که مرچنت کد زرین پال رو اضافه کنی نیومد...اون خطا رفع شده ولی بخش کد زرین پال نیست
 

Mosi360

کاربر
#25
خطا
Callback bdPaygateZarinPal_Listener::file_health_check is invalid (کلاس نامعتبر است).

مشکل از چیه؟
 

H4M3D

مدیر کل
#28
حالت خوبه گفتی این کار میکنه منم لینک کار کردنش رو دادم :aiwan_light_umnik2:
 

HossEiN

کاربر
#32
سلام.
قبل از اينكه زرين پال سايتش رو به روز و تغيير شكل بده تو بعضي امكانات پنل كاربري, كاربر ميتونست با يه سري كد هاي از پيش اماده شده ( اسان پرداخت) تو هر قسمت از سايتش يه فرم پرداخت انلاين بسازه كه توسط خوده مشتري وارد بشه مقدار مبلغ.
ولي از زماني كه تغيير شكل دادن تو سايت ديگه اون كد هاي اسان پرداخت و مرچنت كد از كار افتادن هر اسكريپتي كه دانلود ميكنيم از ازمايشگاه زرين پال سودي نداره و چرته.
به پشتيباني هم كه اطلاع ميديم بجاي حل مشكل ما راه ديگري جلوي ما ميذارن و اون امكان جديدي كه توي پنل زرين پال هست كه پكيج و قيمت وارد ميكنيم براش يه لينك ميسازه رو نشون ما ميدن.
اما اين براي فروشگاه شايد بكار بياد كه همه چيز از پيش تعريف شده هست .
.
حالا من ميخواستم ببينم عايا امكانش هست توسط اين افزونه يا افزونه ي ديگه اي يه فرم ايجاد بشه كه مقدار مبلغ رو براي پرداخت , پرداخت كننده وجه به صورت دلخواه وارد كنه و بعد روي پرداخت كليك كنه ؟
فرم هايي كه تو ازمايشگاه زرين پال ميذارن همه قديمي هست و اون فرم ها با مرچنت كد كار ميكردن كه الان از كار افتاده اين روش و فقط ميشه از پنل پكيج هاي اماده پيشفرض ساخت
 

H4M3D

مدیر کل
#33
سلام زرین پال نمیشه مبلغ رو اختیازی وارد کرد جهان پی مرحوم می شد. اما افزونه هست که بشه دونیت کرد اتفاقا با زرین پال هم هماهنگه اما فعلا نال شدش نیست
 

parsmags

کاربر
#34
Server Error
Error Code is : -3 (-3)

  1. bdPaygateZarinPal_Helper::requestPayment() in bdPaygateZarinPal/XenForo/ControllerPublic/Misc.php at line 20
  2. bdPaygateZarinPal_XenForo_ControllerPublic_Misc->actionZARINPAL() in XenForo/FrontController.php at line 351
  3. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
  4. XenForo_FrontController->run() in /home/*****/public_html/main/index.php at line 13
سلام
این مشکل از چیه؟
 

soltancs

کاربر
#35
افزونه رو نصب و فعال کردم . افزونه مورد نیازش هم نصب شد و مرچنت در بخش ارتقا کاربری قرار داده شد.
اما هنگامی که روی خرید کلیک میشه فایل دانلود میشه و صفحه ای برای پرداخت نمیاد.
 

farshid

کاربر
#36
من افزونه هاي Brivium - Credits و Brivium - Credits Resource Integration را نصب نداشتم و ندارم. و براي کيف پول از نرم افزار bd banking استفاده ميکنم که قبلا هم آموزش دادم در همينجا که چطور کيف پول را فعال کنيد. جستجو کنيد پيدا کنيد
سلام، متاسفانه من هم این مشکل رو دارم که کیف پول رو فعال کنم با همین افزونه bd banking منتهی نتونستم آموزش رو هیچ جای انجمن پیدا کنم! میشه لطفا راهنمایی کنید؟
افزونه هایی که نصب هستن:
bd banking
bd paygate
bd paygate zarinpal

ممنون
 

farshid

کاربر
#38
خب من این کار رو کردم اما جایی نمیبینم که بتونم کد مرچنت رو وارد کنم و متصل بشه به درگاه پرداخت! باید توی تنظیمات اصلی انجمن باشه دیگه؟
 
#40
با سلام
دوستان بنده افزونه رو فعال کردم و همه چی درست هست ولی وقتی برای خرید کلیک می کنی صفحه ای که باز میشه سفید و ریدراکت نمیشه به صفحه زرین پال
نسخه زرین پال بنده 1.2 هست به نظرتون مشکل از چی متونه باشه
مرسی