A arvandweb کاربر 3/14/18 #1 3/14/18 #1 سلام بعد از اینکه لوگو رو عوض کردم در کنترل پنل با پیغام زیر مواجه شدم: کد There are 1 missing files or files with unexpected contents. You should review these. در سایت زنفورو سرچ کردم ولی به جایی نرسیدم، فایل رو با همون پسوند png، همون سایز و نام، از طریق هاست جایگزین فایل قبلی کردم !
سلام بعد از اینکه لوگو رو عوض کردم در کنترل پنل با پیغام زیر مواجه شدم: کد There are 1 missing files or files with unexpected contents. You should review these. در سایت زنفورو سرچ کردم ولی به جایی نرسیدم، فایل رو با همون پسوند png، همون سایز و نام، از طریق هاست جایگزین فایل قبلی کردم !
reza177 کاربر 3/15/18 #2 3/15/18 #2 یک بار با دقت چک کنید شاید فایلی را اپلود کردید که اشتباه بوده و یا فاصله یا حرفی بزرگ یا کوچیک شده واسه یه لوگو خطا اینطوری نمیده
یک بار با دقت چک کنید شاید فایلی را اپلود کردید که اشتباه بوده و یا فاصله یا حرفی بزرگ یا کوچیک شده واسه یه لوگو خطا اینطوری نمیده
A arvandweb کاربر 3/15/18 #3 3/15/18 #3 reza177 گفت یک بار با دقت چک کنید شاید فایلی را اپلود کردید که اشتباه بوده و یا فاصله یا حرفی بزرگ یا کوچیک شده واسه یه لوگو خطا اینطوری نمیده کلیک کنید تا باز شود... نه اگه کوچکترین اشتباهی باشه که اصلا لوگو نشون داده نمیشه ! در حال حاضر لوگو مشکلی نداره فقط این پیغام رو در کنترل پنل دارم !
reza177 گفت یک بار با دقت چک کنید شاید فایلی را اپلود کردید که اشتباه بوده و یا فاصله یا حرفی بزرگ یا کوچیک شده واسه یه لوگو خطا اینطوری نمیده کلیک کنید تا باز شود... نه اگه کوچکترین اشتباهی باشه که اصلا لوگو نشون داده نمیشه ! در حال حاضر لوگو مشکلی نداره فقط این پیغام رو در کنترل پنل دارم !
reza177 کاربر 3/16/18 #4 3/16/18 #4 دقت کنید اگر این فایل بود بهش اشاره میکرد چون عوض لوگو خطا نمیده حالا میخواید مطمین بشید یبار فایل قبل مال خودشا جایگزین کنید
دقت کنید اگر این فایل بود بهش اشاره میکرد چون عوض لوگو خطا نمیده حالا میخواید مطمین بشید یبار فایل قبل مال خودشا جایگزین کنید
A arvandweb کاربر 3/16/18 #5 3/16/18 #5 reza177 گفت دقت کنید اگر این فایل بود بهش اشاره میکرد چون عوض لوگو خطا نمیده حالا میخواید مطمین بشید یبار فایل قبل مال خودشا جایگزین کنید کلیک کنید تا باز شود... آره مال همینه ، لوگوی دیفالتشو که میزارم ارور برطرف میشه، ولی غیر اون هر چی که میزارم ارور میده !
reza177 گفت دقت کنید اگر این فایل بود بهش اشاره میکرد چون عوض لوگو خطا نمیده حالا میخواید مطمین بشید یبار فایل قبل مال خودشا جایگزین کنید کلیک کنید تا باز شود... آره مال همینه ، لوگوی دیفالتشو که میزارم ارور برطرف میشه، ولی غیر اون هر چی که میزارم ارور میده !
A.YOU.L کاربر 3/17/18 #7 3/17/18 #7 سلام احتمال خیلی زیاد باگ سیستم هست که باید در آپدیت های بعدی رفع شود
H4M3D مدیر کل 3/17/18 #8 3/17/18 #8 arvandweb گفت مشاهده پیوست 4169 کلیک کنید تا باز شود... اسم لگو رو عوض کن مسیر دیگه ای رو بده بهش لگو پیشفرض رو بزار سرجاش تنظیمات استایل >تنظیمات پایه
arvandweb گفت مشاهده پیوست 4169 کلیک کنید تا باز شود... اسم لگو رو عوض کن مسیر دیگه ای رو بده بهش لگو پیشفرض رو بزار سرجاش تنظیمات استایل >تنظیمات پایه
A arvandweb کاربر 3/17/18 #9 3/17/18 #9 H4M3D گفت اسم لگو رو عوض کن مسیر دیگه ای رو بده بهش لگو پیشفرض رو بزار سرجاش تنظیمات استایل >تنظیمات پایه کلیک کنید تا باز شود... انجام دادم مرسی ، مشکل حل شد /
H4M3D گفت اسم لگو رو عوض کن مسیر دیگه ای رو بده بهش لگو پیشفرض رو بزار سرجاش تنظیمات استایل >تنظیمات پایه کلیک کنید تا باز شود... انجام دادم مرسی ، مشکل حل شد /